Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Δ.ΣΙΦΝΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥ

Εκτός οκτάδας οι Κορασίδες

Για τέταρτη συνεχή χρονιά συνεχίζουμε την προσπάθεια στο τμήμα βόλευ του ΑΟ ΠΑΡΟΥ,όπως βέβαια και στα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου,με την ευχή όλων μας που αγαπάμε τα παιδιά και τον αθλητισμό,η προσπάθεια να πάει ακόμα πιο μακριά με την στήριξη όλων σας φυσικά.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους,όσους <<αγωνίζονται>> μαζί μας και είναι κοντά μας,με την ελπίδα να γίνουν ακόμη περισσότεροι.
Αυτή η χρονιά είναι η δεύτερη στο πρωτάθλημα Κυκλάδων με δύο ομάδες,όπως και πέρυσι,κορασίδων και γυναικών,αντί νεανίδων που είχαμε την προηγούμενη χρονιά,λόγω αναχώρησης πολλών παιδιών για σπουδές[τους ευχόμαστε ότι καλύτερο στη ζωή τους].
Το τμήμα γυναικών θα απορροφήσει και κάποια παιδιά που δεν μπορούν να παίζουν σε άλλο τμήμα και φυσικά ένα μεγάλο κίνητρο για τα μικρότερα κορίτσια που έρχονται από τις μικρότερες κατηγορίες.
Φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα για όλες τις ηλικίες,παιδιά δημοτικού έως πρώτη γυμνασίου-τμήμα παγκορασίδων και όπως είπαμε τμήμα γυναικών και κορασίδων.
Επίσης αν υπάρχει ικανοποιητικός παιδιών έως τετάρτη δημοτικού θα λειτουργήσει και τμήμα mini.
Τα προβλήματα βέβαια τα ξέρουμε και προσπαθούμε να τα βελτιώσουμε,όπως για παράδειγμα πρέπει να βρεθεί αίθουσα για προπονήσεις σε περίπτωση που ο καιρός δεν βοηθά στο ανοικτό,ο θεός να το κάνει,γήπεδο!
Με την ευκαιρία να σας πώ,ότι η Παροκιά η πρωτεύουσα του νησιού,δεν έχει ούτε ένα ανοικτό γήπεδο για να γίνει έστω ένας αγώνας παιδικού μπάσκετ η βόλευ και να αποφύγουμε κάποια έξοδα.
Γι αυτό λοιπόν έχουμε απευθυνθεί στην σχολική επιτροπή και στην διεύθυνση του ΕΠΑΛ,μήπως υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσουμε την αίθουσα του ΕΠΑΛ,για κάποιες μόνο δύσκολες μέρες.
Επανέρχομαι,λέγοντας ότι όλοι πρέπει μαζί να προσπαθήσουμε για το κλειστό γυμναστήριο,το οποίο θα φέρει όλα τα παιδιά στον αθλητισμό.[στην Τήνο τελειώνει,μόνο εμείς μείναμε!!!]
Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε κάποια καλά νέα από τις ενέργειες του Δήμου προς αυτή την κατεύθυνση και φυσικά,'οχι άλλα λόγια από όλους μαζί...ΦΤΑΝΕΙ!
Θέλω,τελειώνοντας,να ευχαριστήσω τις προπονήτριες Λαμπρινή Βαλαβάνη των παγκορασίδων,Μαρία Λαχταρίδου των κορασίδων και τον Φώτη Σκιαδά των γυναικών,που προσφέρουν πάρα πολλά και βοηθούν στο έργο μας.
Επίσης τα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν να είναι κοντά μας και φέτος.
Με τιμή
ΣΙΦΝΑΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
αντιπρόεδρος ΑΟ ΠΑΡΟΥ
υπεύθυνος τμήματος βόλευ